Willige Dame begint nieuwe schaakseizoen op dinsdag 2 september

15 augustus 2014
Willige Dame begint nieuwe schaakseizoen op dinsdag 2 september

DORDRECHT /DRECHTSTEDEN - Schaakclub of schaaksociëteit de Willige Dame begint het nieuwe seizoen op dinsdag 2 september in poffertjessalon Visser aan de Groenmarkt in Dordrecht. De vereniging hoopt door regelmatige promotie de denksport toekomst te geven. Dat is in de regio Drechtstreek hard nodig nu het aantal zelfstandige clubs verder is gezakt naar zes.

Het Springend Peert in Puttershoek springt niet meer.

In Zwijndrecht, Hendrik Ido Ambacht, Sliedrecht en Papendrecht kan op één plek worden geschaakt. in de avonduren. In Dordrecht bestaat naast de Willige Dame, schaakclub Dordecht en de overdagclub De Klockelaar. Tom van Bokhoven volgt op www.tomsschaakboeken.nl schaaknieuws op de voet.

De Willige Dame speelt met het eerste team weer in de landelijke competitie. Twee teams spelen regionaal.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.