Man komt om bij ongeval. Politie zoekt getuigen (update)

16 augustus 2014
Man komt om bij ongeval. Politie zoekt getuigen (update)

DORDRECHT - Een 33-jarige man uit Dordrecht is in de nacht van vrijdag op zaterdag 16 augustus omgekomen bij een ongeval op de Laan der Verenigde Naties. De politie is een onderzoek gestart naar het ongeval en is op zoek naar getuigen.

De man reed rond 2.00 uur vanaf de richting van de Krispijnseweg in de richting van de VN tunnel. Daar is hij door onbekende oorzaak met zijn auto tegen een verkeerspaal in de middenberm aangereden. Een ambulance kwam ter plaatse om eerste hulp te verlenen aan het slachtoffer, maar dit was zonder resultaat. De man overleed ter plekke aan zijn verwondingen.
 
De Dienst Regionale Verkeersondersteuning kwam ter plaatse om een onderzoek in te stellen naar het ongeval. Op dit moment is nog niet helder wat er precies is gebeurd. De politie is dan ook op zoek naar getuigen die het ongeval hebben zien gebeuren of anderszins informatie hebben die kan helpen in het onderzoek. Hen wordt gevraagd contact op te nemen via 0900-8844.
 
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.