Duo steelt portemonnee in café aan de Noordendijk

20 augustus 2014 door Hennie van der Zouw
Duo steelt portemonnee in café aan de Noordendijk

DORDRECHT - Op 12 april 2014 werd een inwoonster van Dordrecht tussen 02.15 en 02.30 uur in een café aan de Noordendijk slachtoffer van een diefstal.

Heeft u een tip over deze zaak? Laat het aan de politie weten via het tipformulier

Op bewakingsbeelden is te zien dat er een jas over de tas van het slachtoffer wordt gegooid. Vervolgens wordt er aan de jas gefrommeld waarna deze weer weggehaald wordt. Waarschijnlijk is dat het moment waarop de portemonnee van het slachtoffer gestolen wordt. Bij deze diefstal waren de twee mannen betrokken, die op bijgevoegde foto’s te zien zijn.

Signalementen:

Verdachte 1
donker getint
lang en slank
tussen de 25 en 30 jaar oud
sprak goed Nederlands

Verdachte 2
donker getint
lang en slank
tussen de 25 en 30 jaar oud
sprak goed Nederlands

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.