Politie zoekt getuigen mishandeling en beroving

25 augustus 2014 door Hennie van der Zouw
Politie zoekt getuigen mishandeling en beroving

DORDRECHT - De politie zoekt twee vrouwen en een man die vanmiddag (rond 15:00 uur) in de stoptrein vanuit Amsterdam naar Dordrecht mogelijk getuigen waren van de mishandeling en beroving van een 22-jarige man uit Delft. Een van de vrouwen is rond de 50 jaar, de andere iets jonger. Ze hebben het slachtoffer geholpen.

De politie komt graag met hen in contact omdat zij mogelijk gezien hebben wie het 22-jarige slachtoffer van zijn geld beroofde en hem mishandelde. Mogelijk zijn er ook andere mensen die in de trein zaten en gezien of gehoord hebben wat er gebeurde. De politie komt graag met deze mensen in contact.

Slachtoffer
Het slachtoffer was van Delft naar Dordrecht onderweg. Treinpersoneel belde 112 toen ze het gewonde slachtoffer aantroffen op het perron. Getuigen vertelden dat de jongen beroofd en mishandeld was. Het slachtoffer zelf was niet goed aanspreekbaar en werd overgebracht naar het ziekenhuis in Dordrecht.

Heeft u informatie?
Bent u getuige geweest van deze mishandeling/beroving? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 en vraag naar de recherche in Dordrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.