Tweede editie Dordrecht Pakt Uit in september

25 augustus 2014 door Hennie van der Zouw
Tweede editie Dordrecht Pakt Uit in september

DORDRECHT - Ook dit jaar staat het laatste weekend van september weer in het teken van Dordrecht Pakt Uit. Na de succesvolle editie in 2013 hebben diverse partijen de handen weer ineengeslagen om op 27 en 28 september te laten zien dat Dordrecht als centrum van de regio een enorme diversiteit aan aanbod op het gebied van winkels, horeca en evenementen heeft.

Tijdens het evenement kunnen bezoekers genieten van bestaande evenementen zoals Dordt in de Mode, de Smaakmarkt en de Pop Up Markt. Daarnaast zijn er diverse andere activiteiten zoals het prijzenpodium waar gedurende het gehele weekend voor meer dan €10.000 aan prijzen wordt weggegeven. Deze prijzen zijn ter beschikking gesteld door de winkeliers en markthandelaren in de binnenstad.

Verder kunnen kinderen zich op het Bagijnhof uitleven tijdens het Springkussenfestival. Op het Scheffersplein kunnen bezoekers op de terrassen genieten van live bands en DJ’s die verzoeknummers spelen. Als afsluiter op zondag vindt er op het Statenplein aansluitend aan Dordt in de Mode een spetterend eindoptreden van de band Colibri plaats.

Het programma wordt aangevuld met allerlei acties van winkeliers en horeca en allerlei activiteiten in de winkelstraten. Geïnteresseerden kunnen al kijken op de website www.dordrechtpaktuit.nl of de speciale facebook-pagina liken.

De voorbereidingen van het evenement zijn in volle gang maar de eerste uitingen in de stad zijn al zichtbaar. Met medewerking van A.B. van Pelt Projektontwikkeling b.v. is er een groot spandoek geplaatst boven het Paradium bij het Achterom.

Dordrecht Pakt Uit wordt dit jaar georganiseerd in een samenwerkingsverband tussen Koninklijke Horeca Nederland, Stichting Centrum Management, Dordtse Ondernemersvereniging, Dordrecht Marketing en de gemeente Dordrecht.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.