Jubileumdictee Insula College voorgelezen door Antoin Peeters

02 september 2014 door Hennie van der Zouw
Jubileumdictee Insula College voorgelezen door Antoin Peeters

DORDRECHT - Het Insula College Halmaheiraplein organiseert ter gelegenheid van het honderdjarig bestaan een dictee der Nederlandse taal op woensdagmiddag 10 september. Er doen leerlingen en docenten aan mee. Ook zijn er nog een aantal plaatsen open voor taalvirtuozen en liefhebbers uit Dordrecht. Belangstellenden zijn ook welkom.

Het dictee vindt plaats in de aula in het gebouw aan het Halmaheiraplein 5.  Van half drie tot drie uur is er inloop met thee en koffie. Om drie uur start het dictee dat wordt voorgelezen door de bekende Dordtse nieuwslezer Antoin Peeters. Het dictee sluit aan op het thema van het eeuwfeest: honderd jaar geschiedenis en de blik op de toekomst.

Als de pennen zijn neergelegd  wordt het dictee direct nagekeken door de vakgroep Nederlands. Deelnemers kunnen nog wat napraten voordat de winnaars rond half vijf bekend worden gemaakt. Voor de winnaars is er een oorkonde en een mooi aandenken.
Bent u geïnteresseerd om deel te nemen aan het dictee, stuur dan een mail voor dinsdag 9 september naar evanwell@insulacollege.nl

Toegang: opgave via de mail
Tijdstip:  woensdag 10 september, half 3 t/m half 5
Locatie: Insula College
 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.