Wethouder Jasper opent nieuwe McDonald's in hartje Dordrecht

29 januari 2012

DORDRECHT -Het Lindershuis was de eerste vestiging van een McDonald's, maar op 1 januari 2012 werd verhuisd naar de overkant. Een bericht van de gemeente:

De vestiging van hamburgerketen McDonald’s in het centrum van Dordrecht is onlangs verhuisd naar het door hen gerenoveerde pand Bagijnhof 10. De officiële opening moet nog worden verricht en zal worden gedaan door wethouder Jasper Mos op woensdag 1 februari om 19.00 uur.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.