Verdachte diefstal meldt zich bij politie

09 september 2014
Verdachte diefstal meldt zich bij politie

DORDRECHT - Op 12 april 2014 werd in een kroeg aan de Noordendijk in Dordrecht de portemonnee van een bezoekster gestolen door twee mannen. De politie plaatste bewakingsbeelden van de twee verdachten op www.politie.nl. Een van deze twee mannen heeft zich afgelopen weekend bij de politie gemeld.

De man hoorde dat zijn foto op internet stond en dat hij gezocht werd. De foto van de man is inmiddels verwijderd. De afbeelding van de tweede verdachte is nog wel te zien op politie.nl. Naar deze man is de politie nog steeds op zoek. De verdachte die zich op het bureau meldde wordt door de recherche verhoord.  Kijk hier voor beelden van de tweede, nog onbekende verdachte.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.