Varen door De Biesbosch dankzij Rotary Ter Merwe

10 september 2014 door Hennie van der Zouw
Varen door De Biesbosch dankzij Rotary Ter Merwe

DORDRECHT - Rotary Ter Merwe maakte het mogelijk dat zondag jl. ruim 60 bewoners van woon- en zorgcentrum De Merwelanden konden genieten van een vaartocht door de Biesbosch.

Rotary Ter Merwe bood de geheel verzorgde vaartocht aan en hier werd dankbaar gebruik van gemaakt. De leden van de Rotary hielpen bovendien mee met het begeleiden van de deelnemers. Samen met het mooie weer zorgde het voor een gezellige middag op het water voor de bewoners van De Merwelanden.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.