Project van Anjo Vrieling nadert zijn voltooiing

10 september 2014 door Hennie van der Zouw
Project van Anjo Vrieling nadert zijn voltooiing

DORDRECHT - De Dordtse illustrator, kunstenaar en vormgever Anjo Vrieling, is een kinderboek aan het maken, en voor de drukkosten heeft zij een crowdfunding opgezet.

Anjo Vrieling: "Over 2 weken loopt mijn crowdfundings-project voor het prentenboek 'De planeet van Jaz' af. Natuurlijk hoop ik dat ik vóór de deadline genoeg donateurs heb gevonden om de drukkosten van het boek te financieren."

Over haar project vertelt Anjo in een brandbrief het volgende: "Het boek is (zo goed als) af. De vrolijke illustraties maakte ik op karton. Maar ik heb ook snoeppapiertjes, watten, een oude atlas en wat me nog meer voor de voeten kwam gebruikt. In Photoshop heb ik alle elementen voor de illustraties bij elkaar gebracht. Ook het verhaal en de vormgeving van het boek zijn van mijn hand.

Maar om het boek te laten drukken, heb ik jouw/uw hulp nodig.

Daarom ben ik een crowdfundingsproject gestart op voordekunst.nl.

Ik heb voor het eerst een promotiefilm met hierin een korte animatie gemaakt. Heel spannend.

Bekijk mijn filmpje op www.voordekunst.nl en steun mij door te investeren in "De planeet van Jaz", aldus de Dordtse vormgever Anjo Vrieling.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.