Nieuw boek van kunstenaar tekenaar auteur Ad Bakker

27 augustus 2014
Nieuw boek van kunstenaar tekenaar auteur Ad Bakker

DORDRECHT - Binnenkort verschijnt er een nieuw en speciaal boek vol met verhalen, gedichten en tekeningen, die geven een beeld weer van de vroegere zelfstandige gemeente Dubbeldam. Dit allemaal van de hand van de bekende kunstenaar tekenaar en auteur Ad Bakker.

Het formaat van het boek is 20 x 20 cm. Het heeft 204 bladzijden en de titel van dit speciale boek luidt:
“HET IS EN BLIJFT NOG STEEDS DUBBELDAM”

Het kost slechts € 13.00 per stuk en is te koop bij de bekende Ad Bakker, de Dordtse kunstschilder en auteur. Maar ook te koop bij drukkerij RAD, Reewegpad 22 te Dubbeldam.

De eerste exemplaren worden persoonlijk door Ad Bakker op zaterdag 6 september, op de gezellige braderie op het Damplein te Dubbeldam, gepresenteerd. En hij zit daar dit zeer aparte boek voor u persoonlijk te signeren. Daarna kunt u hem via 06-29193597 benaderen of u gaat het boek bij drukkerij RAD zelf kopen

Inhoudelijk wordt onder andere weergegeven hoe men vroeger als bewoners het Dorpse van Dubbeldam beleefde. Dat het in die tijd een herkenbare samenleving was en doordat Dubbeldam nu een wijk is geworden, is er voor de Dubbeldammers enorm veel veranderd.

In de tijd van vroeger toen Dubbeldam nog een Dorp was, zo vertellen verschillende oudere bewoners van Dubbeldam, als echte Dubbeldammers elkaar ontmoette, dan zei men gedag en men had vanzelfsprekend een praatje met elkaar. Vandaag weten vele niet eens de naam van mensen die in Dubbeldam, verderop in hun straat zijn komen te wonen.

Ad Bakker omschrijft dit en nog veel meer wat oudere Dubbeldammers hem vertelde. Maar ook wat hij zelf in Dubbeldam waarnam. Het is een speciaal boek met een toevoeging aan de inhoud met verschillende herkenbare pentekeningen van Dubbeldam.

Een boek wat je graag in je bezit wilt hebben, om het uiteraard zelf te houden of het aan iemand cadeau te geven.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.