Breng uw stem uit op de Rabo MVO Award Drechtsteden

25 oktober 2013
Breng uw stem uit op de Rabo MVO Award Drechtsteden

DRECHTSTEDEN - Op 13 november reikt Fairtrade Gemeente Dordrecht de MVO Award uit aan een regionale koploper op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). De vakjury heeft drie bedrijven genomineerd: VORM Holding BV, Sublean Group BV en WTH Vloerverwarming BV. U kunt meebepalen wie de felbegeerde MVO Award verdient!

De MVO Award is een prijs voor ondernemingen uit de Drechtsteden die succesvol zijn op maatschappelijk, ecologisch en economisch terrein. Dit jaar ligt de nadruk bij de toekenning op innovatie.

Genomineerd
De vakjury heeft de twintig aangemelde bedrijven bezocht en beoordeeld aan de hand van een MVO-checklist. Vervolgens heeft de jury VORM, Sublean en WTH genomineerd voor de MVO Award.

Stemmen
Tot 8 november kan iedereen via www.dordtduurzaam.nl stemmen op één van deze bedrijven. In korte filmpjes leggen zij uit wat ze doen aan MVO en waarom hun bedrijf deze prijs verdient. De uiteindelijke uitslag wordt voor 50% bepaald door het publiek en voor 50% door de jury.

Uitreiking
De uitreiking van de award vindt plaats op het Rabo Leden Event op 13 november. Daarnaast ontvangt een van de deelnemers een aanmoedigingsprijs.

Kijk voor meer informatie op www.fairtradegemeentedordrecht.nl en www.dordtduurzaam.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.