Feestelijke lunch voor dieren Weizigt

25 september 2014 door Eva Baars
Feestelijke lunch voor dieren Weizigt

DORDRECHT - Zaterdag 4 oktober is het Dierendag. Op de Stadsboerderij worden de dieren elke dag verwend maar op Dierendag worden ze nog eens extra in het zonnetje gezet. Weizigt nodigt daarom alle bezoekers uit om samen een feestelijke lunch voor de boerderijbewoners te bereiden en de dieren zo een smakelijke middag te bezorgen.

Een lekker, speciaal voor jou bereid maaltje, wie geniet daar nou niet van? En omdat de geiten en varkens van de Stadsboerderij nu eenmaal niet zo snel een terrasje pikken, brengt Weizigt het restaurant op Dierendag naar de Stadsboerderij. Tussen 13.00 uur en 15.30 uur opent restaurant ‘Het lachende schaap’ eenmalig zijn deuren voor de boerderijbewoners met als gastvrouw stadsomroepster Darja de Caluwe. Speciaal voor Dierendag zal zij die middag de gasten in het restaurant verwelkomen. Wie er in de keuken staat? Jij! Bereid samen met de dierverzorgers een feestelijk maal en help daarna met het dekken van de tafels. Om 14.00 uur mogen de ‘gasten’ aanschuiven en kan het feestmaal beginnen. Naast het bereiden van een lekkere lunch mag je ook een tekening maken of een wens opschrijven voor je favoriete dier. Deze worden opgehangen op de Stadsboerderij zodat de dieren er nog lang van kunnen genieten.

De activiteiten starten om 13.00 uur ’s middags en zullen tot ongeveer 15.30 uur duren en allemaal plaats vinden in en rondom de Stadsboerderij. Deelname is gratis en de activiteiten zijn geschikt voor alle leeftijden. Voor meer informatie over de activiteiten van Weizigt kijk je op www.weizigt.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.