Ondernemend Dordt vroeg uit bed voor inspirerend ‘Prinsjesdagontbijt’

26 september 2013
Ondernemend Dordt vroeg uit bed voor inspirerend ‘Prinsjesdagontbijt’

DRECHTSTREKEN - Vanochtend om half acht waren een kleine 100 ondernemers uit Dordrecht en omstreken aanwezig op het inmiddels traditionele ‘Prinsjesdagontbijt’ in Hotel Van der Valk Dordrecht.

Terwijl de inkt van de Troonrede en Miljoenennota nog maar net droog is brachten de accountants  en belastingadviseurs van Visser & Visser meteen de belangrijkste maatregelen en gevolgen voor ondernemend Nederland in kaart. Welke wijzigingen gaan de ondernemer raken? En hoe ziet het nieuwe Belastingplan eruit?

Mr. Harold van den Berge gaf duiding aan de inhoud van de Miljoenennota en het Belastingplan 2014. Naast de belasting- en wetswijzigingen die aan de orde kwamen was één van zijn kernpunten om niet meer te spreken van ‘crisis’, maar van een ‘nieuwe economie’. Deze term geeft ondernemers een perspectief om vooruit te kijken en kansen te signaleren in een veranderende werkelijkheid.

Naast deze inhoudelijke presentatie was er voldoende gelegenheid tot netwerken en het ontmoeten van andere gasten. En natuurlijk werd er gezorgd voor een gezond en voedzaam ontbijt.

Aanwezigen konden tijdens het ontbijt twitteren over de presentatie. 

Foto: Hennie van der Zouw.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.