Gratis personal training NatuurlijkSportief

01 oktober 2014 door Hennie van der Zouw
Gratis personal training NatuurlijkSportief

DORDRECHT - Bewegen in de buitenlucht is het beste wat je kan doen om fit te zijn en gezond te blijven. Het zetten van de eerste stap is altijd lastig. NatuurlijkSportief helpt je dit najaar op weg en laat je zien hoe makkelijk en leuk het is om buiten actief te zijn.

De frisse lucht in je longen, het zachte gras onder je voeten en het voldane gevoel na je training zorgen ervoor dat je bewegen leuk gaat vinden en het blijft doen.

Daarom nodigt Teun , NatuurlijkSportief trainer, enthousiast buitensporter en afstuderend fysiotherapeut, je uit voor een gratis introductie training NatuurlijkSportief. Hij laat je graag kennis  maken met deze geweldige vrije vorm van buitensport. Wil jij ook genieten van bewegen in de buitenlucht,  maak dan een afspraak voor een vrijblijvende personal training. Verdere informatie vind je op NatuurlijkSportief.nl

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.