Loopfeest in Centrum van Dordrecht wil weer de 2000 deelnemers halen

01 oktober 2014 door Hennie van der Zouw
Loopfeest in Centrum van Dordrecht wil weer de 2000 deelnemers halen

DORDRECHT - De organisatie van de achtste DrechtStadLoop is er klaar voor Op zondag 26 oktober gaat de halve  marathon van start. De DrechtStadLoop zet alles in werking om het de lopers en publiek naar de zin te maken. Het weer hebben we niet in de hand. Dat zagen we vorig jaar wel.
Toch werden er toen ruim 2000 startnummers uitgereikt.
 
Het zal op koopzondag weer een gezellige drukte geven in het centrum van de oudste stad van Holland, compleet met live muziek. Een dag voor het hele gezin.

Massageteam BMS
Voor de vermoeide benen staat het massageteam BMS gereed om een herstelmassage te geven. Natuurlijk kunnnen zij niet alle deelnemers onder handen nemen. In ieder geval een leuke geste namens de organisatie. Er staat ook een stand Topfysio Delta. Zij zullen antwoord kunnen geven op al uw loop ongemakken.
 
Schrijf op tijd in.
Via www.drechtstadloop.nl kunt tot 18 oktober voor inschrijven. Als het weer mee zit zullen veel deelnemers zich pas op het laatste moment melden. Dat geeft veel drukte bij het inschrijfbureau. Omdat er afspraken gemaakt zijn met de gemeente Dordrecht dienen we strikt op tijd te starten. De organisatie geeft het advies om vroegtijdig naar het Statenplein te komen maar vooral om vooraf in te schrijven. Let op ivm de te verwachtte drukte is er een beperkte douche en kleedruimte beschikbaar.

De puppyrun viel in de smaak.
Dit jaar heeft de DrechtStadLoop ook weer de Puppyrun op het programma staan. Het Vrije Tijds Centrum Dordrecht heeft de jeugd in haar armen gesloten. Hierdoor is de deelname aan de jeugdlopen geheel gratis. De puppyrun is er voor de allerkleinsten. Ouders kunnen hier meelopen. Voor de oudere kids is er de 1000 meter. En er is een beginnersloop over 3 km. Deze afstand is er voor de absolute beginner. Lopers met enige ervaring worden geacht om voor de 5 of 10 km te kiezen. De geoefende loper zal zich kunnen vinden in de halve marathon.
                
Site DrechtStadLoop
Kijk voor de laatste informatie op www.drechtstadloop.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.