ABN AMRO kantoor Dordrecht sluit op 28 november

06 oktober 2014 door Hennie van der Zouw
ABN AMRO kantoor Dordrecht sluit op 28 november

DORDRECHT - Aantal bankkantoren neemt af, dienstverlening op kantoor verbeterd

Vanwege het sterk afgenomen klantbezoek, sluit ABN AMRO het kantoor in Dordrecht aan het P. A. de Kokplein 160 op 28 november 2014. Op dezelfde locatie komt een geldautomaat met meer functies. Klanten zijn ingelicht dat het kantoor sluit en dat zij welkom zijn op het kantoor aan de Stationsweg 2 in Dordrecht.
 
ABN AMRO ziet de laatste jaren het aantal bezoeken van klanten aan bankkantoren sterk teruglopen. Op dit moment regelt het merendeel van de ABN AMRO klanten de dagelijkse bankzaken onderweg of thuis. Zo wordt de Mobiel Bankieren App zo’n 42 miljoen keer per maand gebruikt en kunnen klanten ook via bijvoorbeeld webcam of telefoon advies krijgen over hypotheken en lenen.
 
Districtsdirecteur Drechtsteden Mascha Schoofs: ‘Ook al is mobiel en thuisbankieren bij veel van onze klanten populair en sluit deze vestiging in Dordrecht, het bankkantoor blijft een belangrijke plek innemen in onze dienstverlening. Bijvoorbeeld voor financieel advies over de persoonlijke situatie van de klant. We blijven dan ook investeren in onze kantoren met een landelijk dekkend netwerk in Nederland.’
 
ABN AMRO werkt aan een constante verbetering van de dienstverlening op kantoren door meer en nog beter opgeleide adviseurs, persoonlijke ontvangst en comfortabele wachtruimtes met internet en WiFi. Ook kunnen klanten op de vestigingen voorlichtingsavonden bijwonen over thema’s zoals veilig internet bankieren en schenken & erven.  
 
Het kantoor aan de Stationsweg 2 is van maandag tot en met woensdag en op vrijdag geopend van 9.00 uur tot 18.00 uur. Op donderdag is het kantoor open van 9.00 uur tot 20.00 uur. Op zaterdag is het kantoor geopend van 10.00 uur tot 14.00 uur. De nieuwe geldautomaat aan het P. A. de Kokplein 160 krijgt meer functies dan de huidige geldautomaat. Naast opnames zijn ook stortingen mogelijk en is de geldautomaat uitgerust met het ‘live view’ systeem voor extra veiligheid.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.