Man overvalt pizzeria aan het Van Oldenbarneveltplein

09 oktober 2014 door Hennie van der Zouw

DORDRECHT - Een ongeveer 25-jarige man met een bijzonder wit gezicht overviel woensdagavond 8 oktober rond 20:00 een pizzeria aan het Van Oldenbarnveltplein in Dordrecht. Hij bedreigde personeel met een vuurwapen.

De man, die een zwarte jas met capuchon en een spijkerbroek droeg, nam de kassalade mee en rende de pizzeria uit. Getuigen zagen de man wegrennen in de richting van de Talmaweg. De overvaller is ongeveer 1.90m lang.

Politieagenten troffen even later in de omgeving de kassalade met een deel van de buit aan. Heeft u meer informatie over de overval of was u getuige? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.