Cadeautje van de Drechtsteden voor ASz-personeel

10 oktober 2014 door Hennie van der Zouw
Cadeautje van de Drechtsteden voor ASz-personeel

DRECHTSTEDEN - Alle bijna vijfduizend medewerkers en vrijwilligers van het Albert Schweitzer ziekenhuis krijgen van het Drechtstedenbestuur een gratis toegangskaart voor het Dordrechts Museum en Huis Van Gijn. Het gebaar is bedoeld om het ziekenhuispersoneel te feliciteren met de tweede topnotering op rij in de AD Ziekenhuis Top 100.

"Dat is echt een prestatie om trots op te zijn", zei zorgwethouder van Dordrecht Karin Lambrechts gisteren. "Een eerste plaats bereiken is knap, een eerste plaats vasthouden is nog veel knapper. U mag zelf trots zijn, maar ik weet zeker dat heel veel mensen in de Drechtsteden trots zijn dat hún ziekenhuis toch maar mooi weer op de eerste plaats staat."

Samen met vice-voorzitter van het Drechtstedenbestuur Hans Tanis, tevens wethouder in Sliedrecht, leverde Lambrechts de dozen vol toegangspasjes donderdag persoonlijk af bij het ziekenhuis. Symbolisch werden de eerste kaarten overhandigd aan een groepje medewerkers van de afdeling oncologie tijdens hun lunch. Zij vonden het een zeer sympathieke geste.

Dat vond ook bestuursvoorzitter Pier Eringa, die samen met collega John Taks bij de overhandiging was. Eringa: "Het is een enorm origineel cadeau dat veel blijk geeft van de betrokkenheid tussen het ziekenhuis, het bestuur en de samenleving. Wij zijn daar erg dankbaar voor en we voelen ons uitgedaagd om komend jaar weer een topplek te bezetten."

Foto: Frederike Roozen-Slieker

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.