In de nacht van dinsdag 8 juli op woensdag 9 juli wederom werkzaamheden in gebouw de Holland

08 juli 2014
In de nacht van dinsdag 8 juli op woensdag 9 juli wederom werkzaamheden in gebouw de Holland

DORDRECHT - Een aannemer voert vannacht werkzaamheden uit voor het afwerken van de betonvloer in gebouw de Holland aan de Burgemeester de Raadtsingel 97. Dit kan enige overlast geven.
 
De werkzaamheden moeten doorgaan tot de vloer voldoende glad en hard is. Het is niet precies te zeggen hoe lang de werkzaamheden duren. Daarom heeft de gemeente de aannemer de vergunning gegeven om de hele nacht door te werken. Afgelopen nacht is de eerste vloer afgewerkt en vannacht wordt de keldervloer gedaan.

Nieuwsbrief
Over de werkzaamheden voor het afwerken van de betonvloer heeft de aannemer vorige week een nieuwsbrief bij de buurtbewoners verspreid. Maar de nieuwsbrief is helaas niet bij alle buurtbewoners bezorgd. Hierdoor waren sommige bewoners, onder wie die in de Bellevuestraat niet op de hoogte van de geplande werkzaamheden. De Gemeente biedt bewoners excuses hiervoor aan. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.