Open Podium Tandpasta maakt een frisse start

20 oktober 2014 door Hennie van der Zouw
Open Podium Tandpasta maakt een frisse start

DORDRECHT - Op vrijdagavond 24 oktober om 20.30 uur gaat de eerste editie van open podium 'Tandpasta’  van start bij DOOR; een creatieve broedplaats aan de Voorstraat 142 te Dordrecht, waar o.a. exposities, workshops en concerten plaatsvinden. ‘Tandpasta’ is een laagdrempelig podium op de sfeervolle zolder van het eeuwenoude pand, waar er wordt geluisterd en gekeken naar een scala aan verschillende acts. Het is een echt try-out podium dat open staat voor experiment, van zowel beginnend artiest als professional.

Alle kunstdisciplines zijn welkom: dans, muziek, spoken word, film, noise, theater enz. Denk aan een videokunstenaar die een korte film laat zien, een theatermaker met een teaser van een voorstelling, een acteur die een korte monoloog speelt, een woordkunstenaar die nieuw werk wil voordragen, een muzikant die een nieuw nummer uitprobeert. Nauw betrokken bij het podium is de enthousiaste Hamza Raij, 22 jaar, die erg actief is in het jongerenbuurtwerk en de avond zal presenteren.

DOOR kwam op het idee voor 'Tandpasta' door de vele ontmoetingen met makers uit de stad tijdens de Tosti Talks en bij het maken van de fotoserie Mugshots. Er blijkt een hoop talent rond te lopen in Hollands oudste stad. DOOR hoopt hiermee dat artiesten zich kunnen ontwikkelen en daarna de weg vinden naar de grotere podia in de stad. Ook wil Tandpasta nadrukkelijk functioneren als een try-out podium voor gerenommeerde artiesten en makers.

Ben jij stiekem met iets moois bezig? Kom van je zolderkamertje en toon je skills op onze zolder, onder het balkenplafond wordt jou act sfeervol uitgelicht. Meld je nu aan en mail je gegevens naar doordordrecht@gmail.com o.v.v. 'Tandpasta' en geef een korte toelichting op wat je van plan bent. Een performance duurt maximaal 10 minuten.

Winactie: Win een VIP pakket voor 'Tandpasta'; bestaand uit 5 consumptiebonnen en een DOOR/Tandpasta Goodiebag! Maak een leuke/bijzondere/creatieve Tandpasta-selfie, post deze op facebook en tag DOOR in je post of foto.

Toegang: Gratis
Tijdstip: Vrijdag 24 oktober, 20.30 uur
Locatie: DOOR, Voorstraat Noord 142-144, 3311 ES Dordrecht
 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.