Fairtrade pakt uit

24 oktober 2014 door Hennie van der Zouw
Fairtrade pakt uit

DORDRECHT -  De landelijke Fairtrade Week is weer in aantocht, een week waar nog meer aandacht is voor eerlijke handel. Ook Fairtrade Gemeente Dordrecht besteedt hier aandacht aan met allerlei fairtrade cadeautjes die inwoners kunnen ontvangen!
 
In de middag van vrijdag 31 oktober van 13.30 tot 16.30 uur staat de organisatie van Fairtrade Gemeente Dordrecht voor de supermarkten Albert Heijn in het centrum en de PLUS supermarkt in Stadspolders. Beide supermarkten bieden meerdere fairtrade producten aan. Als mensen een fairtrade product in hun boodschappentas of op hun bonnetje kunnen tonen, ontvangen zij een fairtrade cadeautje naar keuze, te kiezen valt uit de thema’s food, kerst, verzorging, wonen en speelgoed. Goed te gebruiken voor de komende feestdagen.

Met deze actie hoopt Fairtrade Gemeente Dordrecht zowel mensen te stimuleren een fairtrade product te kopen in de supermarkt en hen ervan bewust te maken dat er een enorme keuze is voor fairtrade cadeautjes. Dus iedereen is welkom met fairtrade boodschappen! Verder worden er tijdens deze actie voor iedereen de Fairtrade Winkelroutes en fairtrade receptenkaarten uitgedeeld.
 
Spread the word & win
In de Fairtrade Week, van zaterdag 25 oktober tot 2 november, roept de landelijke Fairtrade Gemeente campagne zoveel mogelijk mensen op om heel Nederland fairtrade te maken! Maak een originele foto van jouw fairtrade moment met #HeelNLft, upload vóór 8 november jouw foto op Facebook (www.facebook.com/fairtradeNLD) of Twitter (@FairtradeNLD) en daag anderen uit om hetzelfde te doen, met @tag of naam van vrienden bij jouw foto. De winnaars ontvangen een wokpakket vol met Thaise fairtrade producten.
 
De actie Fairtrade pakt uit! wordt mede mogelijk gemaakt door banketbakkerij van Strien en Fair Trade Original. 

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.