Jongen mishandeld op de Vest in Dordrecht, politie zoekt getuigen

28 oktober 2014 door Hennie van der Zouw

DORDRECHT - De politie is op zoek naar getuigen van de mishandeling van een 19-jarige Dordtenaar maandag 20 oktober ’s avonds rond half 10 op De Vest in Dordrecht. De mishandeling zou zijn gepleegd door een ongeveer 20-jarige man.

De 19-jarige Dordtenaar liep tussen 21.30 en 21.45 uur al bellende over de Vest in Dordrecht toen hij werd aangevallen door de voor hem onbekende man. Het zou gaan om een blanke man van ongeveer 20 jaar met donkerblond/bruin kort haar met veel gel erin, een ingevallen gezicht met een beetje spitse neus, tenger tot normaal postuur, en ongeveer 1.85m lang. De dader droeg een donkere jas (bruin/zwart), rode trui met capuchon. De verdachte was in het bijzijn van een meisje van ongeveer 17 jaar.

Heeft u informatie die van belang kan zijn voor het onderzoek, belt u dan alstublieft met 0900-8844. Blijft u liever anoniem dan kunt u ook bellen met M. via 0800-7000.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.