Politie zoekt mogelijke getuige van mishandeling in Dordrecht

28 oktober 2014 door Hennie van der Zouw
Politie zoekt mogelijke getuige van mishandeling in Dordrecht

DORDRECHT - De politie is op zoek naar automobilist die op 12 oktober mogelijk getuige is geweest van een mishandeling.

Op de bewuste zondagmiddag reden een man en vrouw rond 15.20 uur in een witte Peugeot 107 op de Crayensteynstraat in Dordrecht in de richting van de spoorwegovergang naar het Halmaheiraplein. De man zat als passagier in de auto en hij zou de automobiliste meerdere keren in haar gezicht hebben geslagen.

Toen dat gebeurde, reed vóór de Peugeot een rood/oranje personenauto, hoogstwaarschijnlijk een Renault. Mogelijk heeft de bestuurder van deze Renault gezien dat de vrouw geslagen werd. De politie komt graag met hem/haar in contact en vraagt de bestuurder met de politie contact op te nemen. Hij/zij kan bellen naar 0900-8844 en vragen naar de afdeling VVC in Dordrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.