Inschrijving Band Boost 2014 geopend

11 september 2013
Inschrijving Band Boost 2014 geopend

DRECHTSTEDEN - De jaarlijkse bandcompetitie Band Boost gaat weer van start. Ambitieuze bands uit de regio Dordrecht kunnen zich tot en met 10 oktober aanmelden voor editie 2014 en daarmee kans maken op prachtige prijzen, zoals een optreden op Wantijpop, twee dagen studiotijd en 500 cd's.
 
De Band Boost is dé talentenjacht voor ambitieuze bands uit de regio Dordrecht. De competitie is een waar begrip in Dordrecht. Dit jaar vinden alle avonden plaats in het gloednieuwe Energiehuis. De voorrondes vinden plaats in de Popcentrale (Talent Stage) en de finale wordt in de Power Stage van Bibelot gehouden.

Editie 2013 werd gewonnen door de metalband Eve’s Fall. De band speelde zeer overtuigend tijdens de finale en zette ook op het Popcentrale Podium van Wantijpop een sterk optreden neer. Op moment van schrijven is de band bezig met het innen van de rest van de prijzen, waaronder studiotijd, promotiefoto’s, media workshops en nog veel meer.

Voorgaande prijswinnaars als The Brave, Meet The Storm en Death Letters maakten al optimaal gebruik van het prijzenpakket en ontplooiden zich tot succesvolle acts die onder andere te gast waren bij 3FM, werden geselecteerd voor de Popronde of zelfs een platencontract in de wacht sleepten.

Wil jij de volgende in deze rij zijn? Til je band naar een hoger niveau en schrijf je vóór 11 oktober in op www.bandboost.nl.

Band Boost is een productie van de Popcentrale

Foto: Eve’s Fall op Wantijpop (Foto door Megin Zondervan)

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.