Timeless Hour wint Band Boost 2014

26 mei 2014
Timeless Hour wint Band Boost 2014

DORDRECHT - Op zaterdag 24 mei vond de finale plaats van Band Boost 2014, dé talentenjacht voor bands uit de regio Dordrecht. Tijdens deze spannende avond in het Energiehuis ging de jonge Dordtse metalband Timeless Hour er met zowel de eerste prijs als de publieksprijs vandoor. De jury sprak van een veelbelovende band met prima instrumentbeheersing en een sterke podiumpresentatie. Timeless Hour wint onder meer een optreden op Wantijpop 2014 en twee dagen studiotijd. Met jouw band met de Band Boost meedoen? Vanaf heden is de inschrijving voor editie 2015 geopend! Kijk voor meer informatie en inschrijven op bandboost.nl.
 
De Band Boost is een begrip in Dordrecht en omstreken. Tijdens de zeer goed bezochte voorrondes, halve finale en finale kwamen muziekliefhebbers, programmeurs en muzikanten bijeen om het nieuwste aanstormende poptalent te ontdekken.

De vijf finalisten waren stuk voor stuk talentvolle, veelbelovende bands. De jury, bestaande uit Jasper van Dorp (Labtones), Peter Paul van Hout (Velvet Music), Ronald van Maren (I Against I), Herman Hofman (3FM) en Francis Pronk (Popunie/Popronde) had de taak om hier de beste band uit te pikken. Dit werd Timeless Hour. Juryvoorzitter Jasper van Dorp: “De band was zowel qua performance als instrumentbeheersing erg sterk. Het optreden bleef van begin tot eind boeien en stond bol van de bevlogenheid en energie. Tevens zagen wij een snelle groei; de band toonde duidelijk ontwikkeling van voorronde naar finale.”

Timeless Hour wint een uitgebreid prijzenpakket met onder meer een optreden op het Popcentrale Podium van Wantijpop op zaterdag 14 juni en twee dagen studiotijd.
 
Zelf meedoen met de Band Boost? De inschrijfperiode voor editie 2015 is vanaf heden geopend. Bands uit de regio Dordrecht kunnen zich aanmelden via www.bandboost.nl.

Band Boost 2014 is een productie van de Popcentrale en is mede mogelijk gemaakt door Gemeente Dordrecht, Popunie Music Support, Wantijpop, KEYMUSIC, Bibelot, VND Neon, Photon Imaging, The House of Music, Dolhuis en Megin Zondervan Fotografie

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.