Inschrijving Band Boost 2015 geopend

10 september 2014
Inschrijving Band Boost 2015 geopend

DORDRECHT - De jaarlijkse bandcompetitie Band Boost gaat weer van start. Ambitieuze bands uit de regio Dordrecht kunnen zich tot en met 10 oktober aanmelden voor editie 2015 en daarmee kans maken op prachtige prijzen, zoals een optreden op Wantijpop en twee dagen studiotijd.

De Band Boost is dé talentenjacht voor ambitieuze bands uit de regio Dordrecht. De competitie is een waar begrip in Dordrecht en vindt plaats in het Energiehuis. De voorrondes worden gehouden in de Talent Stage en de finale in de Power Stage.
 
Editie 2015 werd gewonnen door de jonge Dordtse metalcoreband Timeless Hour. De band speelde zeer overtuigend tijdens de finale en zette ook op het Popcentrale Podium van Wantijpop een erg sterk optreden neer. Op het moment van schrijven is de band bezig met het innen van de rest van de prijzen, waaronder studiotijd, promotiefoto’s en nog veel meer.
 
Voorgaande prijswinnaars als Death Letters, The Brave en Meet The Storm maakten al optimaal gebruik van het prijzenpakket en ontplooiden zich tot succesvolle acts die onder andere te gast waren bij 3FM, werden geselecteerd voor de Popronde of zelfs een platencontract in de wacht sleepten.
 
Wil jij de volgende in deze rij zijn? Til je band naar een hoger niveau en schrijf je vóór 10 oktober in op www.bandboost.nl.
 
Band Boost is een productie van de Popcentrale en wordt mede mogelijk gemaakt door Popunie Music Support.

Foto:
Timeless Hour wint finale Band Boost 2014
Foto door Megin Zondervan

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.