Vlag halfstok tijdens de nationale herdenking MH17

07 november 2014 door Hennie van der Zouw
Vlag halfstok tijdens de nationale herdenking MH17

DORDRECHT - Op maandag 10 november is de herdenkingsbijeenkomst voor genodigden van de ramp met vlucht MH17 in de RAI in Amsterdam. In de gemeente Dordrecht vinden geen specifieke activiteiten plaats in het kader van de herdenking. De burgemeester houdt contact met de nabestaanden.

De minister-president heeft een vlaginstructie vastgesteld voor maandag 10 november 2014. Op deze dag vindt de nationale herdenking plaats van de slachtoffers van de vliegramp met vlucht MH17. De herdenking is alleen toegankelijk voor genodigden. Dit zijn nabestaanden van slachtoffers en betrokkenen bij de vliegramp.

Alle hoofdgebouwen van de rijksoverheid voeren op 10 november 2014 de Nederlandse vlag halfstok. Gemeenten, provincies en waterschappen zijn verzocht deze vlaginstructie te volgen. Meer informatie over de nationale herdenking MH17 via de website van de rijksoverheid.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.