Week van de Spiritualiteit ook in de Merwelanden

07 november 2014 door Hennie van der Zouw
Week van de Spiritualiteit ook in de Merwelanden

DORDRECHT - 'Stil staan bij wat je beweegt'. Dat is de titel van een bijzondere Week van de Spiritualiteit die in De Merwelanden wordt gehouden. In het kader van deze themaweek vinden van 10 tot en met 16 november allerlei inspirerende activiteiten plaats die deelnemers mogelijk even stil doen staan bij wat hen in beweging zet. Wat is jouw passie? Wat geeft zin en betekenis aan je leven?

De activiteiten zijn bedoeld om deelnemers bij die vragen stil te doen staan en op een leuke en ontspannen manier bij zichzelf 'naar binnen te laten kijken'. De activiteiten bestaan uit een filmavond, een stiltewandeling en workshops schilderen, boetseren, schrijven en mediteren. De Week van de Spiritualiteit wordt georganiseerd voor alle bewoners, cliënten, medewerkers, vrijwilligers en mantelzorgers van De Merwelanden.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.