RTV Dordrecht zendt eigen Sinterklaasverhaal in drie delen uit

10 november 2014 door Hennie van der Zouw
RTV Dordrecht zendt eigen Sinterklaasverhaal in drie delen uit

DORDRECHT - Nog een paar dagen en dan is het zover: Sinterklaas zet weer voet op Dordtse bodem. Daarom zendt RTV Dordrecht woensdag 12 november, donderdag 13 november en vrijdag 14 november een eigen Sinterklaasverhaal uit.
 
Centraal in de driedelige serie staat de wens van Hoofdpiet om een eigen restaurant te beginnen. De grote vraag is of hij dit wel kan. Ondertussen moet Sinterklaas zijn best doen om een geschikte opvolger te vinden.

Het programma wordt 12, 13 en 14 november uitgezonden direct na het nieuws en Uw Mening. Een verslag van de intocht is zaterdag vanaf  18.00 uur te zien op TV Dordrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.