Stichting de Hoop vierde begin jubileum jaar met een gratis concert

18 november 2014 door Hennie van der Zouw
Stichting de Hoop vierde begin jubileum jaar met een gratis concert

DORDRECHT - De Hoop startte hun 40-jarig jubileum afgelopen zaterdag 15 novvember met een zangavond in de Grote Kerk van Dordrecht. Stichting De Hoop bestaat volgend jaar veertig jaar. Als aftrap van het jubileumjaar vond op 15 november een koor-en samenzangavond plaats in de Grote Kerk van Dordrecht.

De avond werd verzorgd door christelijk gemend koor 'Praise Him' en het Hollands Christelijk Mannenkoor uit Berkel en Rodenrijs, onder leiding van dirigent Jan Quintus Zwart. De organist was Arjan Breukhoven. Er was veel samenzang en ook verleenden enkele solisten hun medewerking.

De zangavond, die begon om 20:00 uur, was gratis toegankelijk. Er werd gecollecteerd voor De Hoop. De Hoop luidde het jubileum in met lofliederen aan de Here God. Tijdens het concert met het thema ‘Dankbaar’ werd teruggekeken op het verleden en met verwachting uitgezien naar de toekomst. Jaap de Gruijter, voorzitter van de Raad van Bestuur van De Hoop, en Teun Stortenbeker, de voormalige bestuurder hielden beide een korte toespraak.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.