Kunstenaars in gesprek bij Pictura

20 november 2014 door Hennie van der Zouw
Kunstenaars in gesprek bij Pictura

DORDRECHT -  Zondag 30 november om 15.00 is in Pictura het kunstenaarsgesprek bij de huidige tentoonstelling. De kunstenaars Marjan van Breugel, Don Satijn en Karin de Visser gaan onder leiding van Hugo Bongers in gesprek met elkaar over deze tentoonstelling en over (hun) kunst.
 
Gespreksleider Hugo Bongers is lector bij kenniscentrum Creating 010 van de Hogeschool Rotterdam en doet onderzoek naar de positie van kunstenaars en vormgevers in de multiculturele samenleving van Rotterdam. Verder doet hij onderzoek van met name netwerkvorming van kunstenaars, vormgevers en specifieke doelgroepen in de samenleving en ontwikkelingen community art.
 
De tentoonstelling van Marjan van Breugel, Don Satijn en Karin de Visser omvat een opvallende selectie van schilderijen, reliëfs en driedimensionaal werk. Deze zijn nog te zien tot en met 14 december.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.