Gezellige Sint Intocht in Dubbeldam

24 november 2014 door Hennie van der Zouw

DORDRECHT - Het vertrek va de optocht was om 11:00 uur bij TC Staart aan de Stevensweg, onder begeleiding van Muziekvereniging DKV uit Nieuwerkerk aan de IJssel, en Muziekvereniging Wilhelmus uit Sliedrecht.

Vanaf 11.00 uur was er op het Damplein een optreden van Muzikale Clown Ballonnen Piet en de DJ-Black Pierre Pietenband.

Vanaf 14:00 uur startte het Kinderprogramma bij TC Groenrijk

Foto's: Ad van de Herik.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.