Hartsport Dordt voor Beter en Verantwoord Bewegen

24 november 2014 door Hennie van der Zouw
Hartsport Dordt voor Beter en Verantwoord Bewegen

DORDRECHT -  Sportvereniging 'Hartsportdordt' is opgericht in 1982 als een zaalsportvereniging, daarna uitgebreid met zwemuren en cardiofitness voor mensen met hartproblemen, mensen met diabetes en 55+ers .

Deze wekelijkse ‘’verantwoord bewegen’’ uren zijn een goede aanvulling op deconditie. Artsen noemen niet voor niets stilzitten het “nieuwe roken”. Voor alle 55+ ers is het ook goed om wekelijks onder deskundige leiding een paar uur te sporten. Gedurende een maand naar keuze, bent u welkom om kostenloos eens mee te sporten. De contributie is € 132 per jaar (in termijnen), juli en augustus zijn de vakantiemaanden. De fitness gaat dan wel door.

De sporturen  va Hartsportdordt worden gehouden: op maandagochtend 11-12 uur zwemmen, in Dordrecht. Op dinsdagochtend 11-12 uur fitness, in Papendrecht. En op donderdagavond twee uren 18.30-19.30 en 19.30-20.30 uur naar keuze (2 x 1 uur) zaalsporten in Dordrecht.
Het zwemuur is in het zwembad aan de Sportboulevard. Het sporten in een zaal van SPORT+. De Fitness bij Sportcentrum Physique.

Jaarlijks biedt Hartsportdordt een Reanimatie/AED cursus aan. Bij drie afdelingen is de AED aanwezig. Alle beweegaanbiedingen staan onder leiding van hiervoor speciaal opgeleide sport-instructeurs, die allen gecertificeerd zijn. Het kwartaalblad Vida wordt gratis aan de verenigingsleden verstrekt. Ons blad Hartslag is het eigen clubblad.

Hartsport Dordt is de werknaam van de Recreatie-Sportvereniging Dordrecht en Omstreken (vereniging voor mensen met hartproblemen, diabetes en 55+ ers). Zijn aangesloten bij de Hartstichting en de Hart&Vaatgroep ZHZ, i.s.m. de Diabetesvereniging Nederland afd. Drechtstreek.

Mail naar: hartsportdordt@gmail.com of kijk op de site: www.hartsportdordt.nl
Of bellen: 0620096780, secretaris Arthur van Venetien voor inlichtingen. Gewoon doen! U heeft er veel plezier en profijt van.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.