Getuigen gezocht van schietincident Vismarkt Dordrecht

24 november 2014 door Hennie van der Zouw

DORDRECHT - De politie komt graag in contact met getuigen van het schietincident dat vrijdag 21 november plaatsvond in de Vismarkt in Dordrecht. Daarvoor werd vrijdagmiddag al een verdachte aangehouden.

Vrijdag kwam tegen het middaguur bij de politie de melding binnen dat er was geschoten in een pand op de Vismarkstraat. Agenten gingen ter plaatse en troffen een man aan die gewond was aan zijn been. Het slachtoffer werd overgebracht naar het ziekenhuis.

Niet veel later hielden agenten de verdachte, een 21 jarige man uit Dordrecht, aan. Daarvoor hadden agenten het vuurwapen al gevonden en veilig gesteld.

De politie doet onderzoek en komt graag in contact met mensen die het incident hebben gezien of op andere wijze informatie hebben. Heeft u informatie die relevant kan zijn, vragen wij u te bellen met 0900-8844. Als u liever anoniem blijft, kunt u bellen met M. 0800-7000.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.