Fokko gaat het helemaal anders doen

24 november 2014 door Hennie van der Zouw

DORDRECHT - Van Fokko van der Straaten ontvingen we onderstaand mailtje:

"We gaan het helemaal anders doen. Fokkografie is vandaag gestart met een geheel nieuwe service: "#Fokkografiekleinnieuws".

#Fokkografiekleinnieuws is een service die geheel gratis aangeboden wordt aan een ieder die Fokkografie volgt op Twitter. Wil je dus mijn unieke klein nieuws gaan volgen, meld je dan aan als volger op mijn Twitteraccount Fokkografie. #Fokkografiekleinnieuws zal onregelmatig verschijnen, we zijn immers afhankelijk van klein nieuws en dit ligt niet altijd voor het oprapen, maar als #Fokkografiekleinnieuws ter plaatse is van klein nieuws zullen we dit uiteraard direct wereldkundig maken via Twitter.

#Fokkografiekleinnieuws bestaat uit een foto en uiteraard tekst met het kleine nieuws. De kwaliteit van de foto's zal helaas niet het niveau halen van wat je gewend was bij het onlangs ter ziele gegane Fokkosfotomail, maar klein nieuws en snelheid gaan hier voor technische kwaliteit van de foto's.
Om je een idee te geven hoe e.e.a. er uit ziet tref je onderstaand de #Fokkografiekleinnieuws oogst van afgelopen zondag.
Blijft over om je toe te wensen dat er in de toekomst veel klein nieuws op mijn pad komt en dat je het ziet zitten om je als volger te melden bij Twitter. Als dit inderdaad gebeurt is dat al weer een #Fokkografiekleinnieuws tweed waard.

Met vriendelijke groet,

Het team van #Fokkografiekleinnieuws.
(#Fokkografiekleinnieuws is een onderdeel van www.fokkografie.nl en niet aangesloten bij enig landelijk danwel internationaal persbureau maar staat geheel op eigen benen)"

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.