Directeur Tobe Cultuurcentrum treedt terug

27 november 2014 door Hennie van der Zouw
Directeur Tobe Cultuurcentrum treedt terug

DORDRECHT -  De Raad van Toezicht van ToBe cultuurcentrum heeft in goed overleg met de directeur-bestuurder de heer Piet Elenbaas besloten dat deze zijn functie per heden zal neerleggen.

De veranderde vraag uit de markt en de veranderde eisen die gesteld worden aan de bedrijfsvoering van organisaties zoals ToBe, vraagt een ander soort management dan bij het aantreden van de heer Elenbaas in 2012 werd voorzien. Onder leiding van Piet Elenbaas heeft ToBe belangrijke, innovatieve en vernieuwende ontwikkelingen doorgemaakt richting een moderne, ondernemende en leverancier van cultuureducatie in haar werkgebied. Deze beweging wordt onverkort voortgezet.

In de komende periode zal de Raad van Toezicht zich verder oriënteren op de invulling van de directiefunctie. In de tussentijd zal de adjunct-directeur mevrouw Charlotte Hegeman de dagelijkse leiding hebben, waarbij zij - waar gewenst - kan rekenen op actieve ondersteuning vanuit de Raad van Toezicht.

Tot zover het bericht van To be zelf. Vandaag in AD De Dordtenaar meer achtergronden - zoals de financiele problemen - in een verhaal van Ingrid de Groot.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.