Headbangen op pakjesavond

01 december 2014 door Hennie van der Zouw
Headbangen op pakjesavond

DORDRECHT - Op vrijdag 5 december is er weer een nieuwe editie van de Metal Night in de Popcentrale. De metalfans uit de regio vieren Sinterklaasavond in het Energiehuis met een arsenaal aan keiharde metal, gebracht door Sudden Annihilation, Concedo Nulli en Deathwalker.

Metal Night staat garant voor een potje herrie op hoog niveau. Deze editie staan de volgende bands op het programma: Sudden Annihilation, Concedo Nulli en Deathwalker. Dit wordt een avond die geen enkele metalfan mag missen.

De headliner van deze avond, Sudden Annihilation, is een melodic trash metal band uit Rotterdam die al vele jaren meegaat. Na vele wisselingen in de bezettingen te hebben gehad hebben ze nu een sterk team dat bestaat uit Vito van der Stad, Martin Ooms, Greg den Hartog en Melvin Notten. Met de nodige ervaring weten ze hoe ze een vette show moeten neerzetten en is het een band die je niet mag missen!

Concedo Nulli is een deathmetalband uit omgeving Rotterdam. Dit is een metalband met een geheel eigen stijl. Door een overvloed aan verschillende metalinvloeden is de stijl van deze groep lastig te categoriseren. Er is ruimte voor zowel blastbeats als mooie melodieuze gitaarlijnen en dit alles wordt overgoten met een heerlijk zware grunt. Het eindresultaat noemt de band Independent Death Metal.

Deathwalker is in september 2011 ontstaan door bassist Jordy, drummer Vincent en gitaristen Lennart en Freek. De band heeft dit jaar onder andere gespeeld in De Klep in Strijen en tijdens Koningsdag in Café ’t Avontuur. De band is nu druk bezig met het schrijven van hun eerste demo die begin volgend jaar moet gaan uitkomen. Deathwalker is een band om in de gaten te houden!

De deur gaat open om 20:30. Kaarten voor deze avond kosten €3,-. Voorverkoop loopt via www.popcentrale.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.