Aanbod veiling SamenZonneEnergie Zuid-Holland bekend

01 december 2014 door Hennie van der Zouw
Aanbod veiling SamenZonneEnergie Zuid-Holland bekend

DRECHTSTEDEN - Begin oktober zijn 39 gemeenten uit de provincie Zuid-Holland de groepsaankoop zonnepanelenSamenZonneEnergie gestart. Ruim 9.000 inwoners van de provincie hebben zich vrijblijvend ingeschreven voor de groepsaankoop. Op 6 november vond een spannende veiling plaats. Zonnepanelenleveranciers Gutami en MetDeZon deden uiteindelijk het scherpste aanbod en hebben de veiling gewonnen.

Twee winnaars
Voor het eerst leidt de veiling van SamenZonneEnergie tot twee winnende zonnepanelenleveranciers. Omdat het aantal deelnemers groot is en verspreid over geheel Zuid-Holland, is het voor de leveranciers op deze manier haalbaar om alle installaties binnen een half jaar af te ronden.

Het gebied is verdeeld tussen de twee leveranciers en de deelnemers ontvangen hun persoonlijk aanbod van de leverancier die in hun regio actief is. De uiteindelijke pakketprijzen en de gestelde kwaliteitseisen zijn identiek bij beide leveranciers.

Persoonlijk aanbod
Alle deelnemers aan de groepsaankoop uit de Drechtsteden ontvangen een persoonlijk aanbod van Gutami. Het aanbod bestaat uit een compleet zonnepanelensysteem inclusief materiaal, installatie en monitoring. Het zonnepanelensysteem dat wordt aangeboden voldoet aan de hoge kwaliteitseisen die SamenZonneEnergie stelt. Daarnaast worden er goede garantievoorwaarden geboden en wordt er door de leverancier een allriskverzekering afgesloten voorde zonnepanelensystemen.

Wie is Gutami?
Gutami Solar is in 2009 opgericht in Heerenveen als leverancier van hoogwaardige zonnepanelensystemen. Inmiddels is het bedrijf gevestigd in Apeldoorn en is werkzaam door heel Nederland. Gutami heeft in Nederland al ruim 3.500 daken van een zonnepanelensysteem voorzien.

Goede voornemens
Deelnemers kunnen uiterlijk 24 december beslissen of ze het aanbod accepteren en in 2015 zelf groene energie zullen opwekken met hun eigen zonnepanelensysteem. Tot die tijd vinden op diverse locaties in de provincie informatievonden plaats. [Eventueel een informatieavond in de buurt - waarbij Gutami winnende leverancier is- benoemen en mensen verwijzen naar www.SamenZonneEnergie.nl/gutami]

Er is momenteel nog ruimte voor meer deelnemers aan de groepsaankoop. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijvenop www.SamenZonneEnergie.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.