Dordrecht nog meer genoemd als nummer één stad met sfeervolste, grootste kerstrmarkt

06 december 2014

DORDRECHT - De kerstmarkt van Dordrecht is nummer één op de site van het Verkeersbureau. Daaruit blijkt dat niet alleen Gerben Baaij van Dordt Marketing de eerste plaats claimt, zoals hij vandaag in AD De Dordtenaar aangeeft.  Vierhonderdduizend mensen komen in drie dagen naar de stad Dordrecht. Lekker weg in eigen land noemt Dordrecht ook de grootste en sfeervol. Om half zeven (!) vertrekt op vrijdag 12 december al de eerste busreis richting Dordrecht. Den Helder is opstapplek nummer één. Meer reisbureaus bieden dagtochten naar Dordrecht aan. Dordrecht heeft ook een positieve waardering in de Reiskrant van de Telegraaf met ook het Limburgse Valkenburg en Bourtange. Sfeer, speciale sfeer wordt als belangrijk element beschreven van een echte kerstmarkt.

Het landelijke toeristische verkeersbureau meldt :


dordrecht-kerstmarkt

Halverwege december omarmt Dordrecht Kerst met hét kerstevenement van het jaar; de Kerstmarkt Dordrecht. Met meer kramen dan ooit, over een route van 2,5km, biedt de Kerstmarkt de leukste artikelen voor onder de kerstboom. Met de meer dan 250 kramen en 50 pagodetenten kan de bezoeker in het ruime aanbod onder andere kiezen uit vele modeaccessoires, streekproducten en bijzondere woon-, tuin- en uiteraard kerstdecoraties. Een dag op de Kerstmarkt Dordrecht wordt, in combinatie met de verkrijgbare lekkernijen zoals churros, de chimney en culinaire bitterballen, de vele kerstversieringen en een uitgebreide muziekprogrammering, daarom hét moment waarop de voorbereidingen voor de kerstdagen écht van start kunnen gaan. Met honderden lichtjes en kerstbomen, het decor van de stad met de iconische Grote Kerk en veel entertainment langs de route heeft Dordrecht geen kerstmarkt, maar wordt Dordrecht een kerstmarkt.

De Kerstmarkt Dordrecht brengt de bezoekers, naast een plek om kerstcadeaus in te slaan, ook in kerstsferen. Onder andere gospelkoren, muzikale terrassen, straattheater en een levende kerststal zorgen voor een unieke en gezellige sfeer op de Kerstmarkt. Bij verschillende muziekpodia kan het publiek genieten van kerstliederen, en op vrijdag en zaterdag mag het publiek zelf de show stelen tijdens de alom bekende Christmas sing-a-long. Nieuw dit jaar is onder andere een heus kersttheater, waar Scrooge, muzikanten en circusartiesten de bezoekers verrassen met leuke en verrassende acts.

Grootste en meest sfeervolle kerstmarkt

Dit jaar hebben verschillende landelijke partijen wederom aansluiting gezocht en zich verbonden met de Kerstmarkt Dordrecht. De Kerstmarkt Dordrecht krijgt ieder jaar meer charisma door de inspanningen van de organisatie en enthousiaste lokale ondernemers en draagt dan ook met trots het predicaat grootste en meest sfeervolle kerstmarkt van Nederland.
 

 
Tijdens de Kerstmarkt Dordrecht kunnen bezoekers op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent het programma en de activiteiten via de social media kanalen van de Kerstmarkt. De organisatie nodigt bezoekers van harte uit om hun kerstmarkt moment te delen op social media via #kerstmarktdordrecht. Daarnaast is alle praktische en up-to-date informatie voor de bezoeker te vinden op de (mobiele) website van de Kerstmarkt: www.kerstmarktdordrecht.nl.

G

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.