Midwinter expositie in glas- en beeldhouwatelier Renia

08 december 2014 door Hennie van der Zouw
Midwinter expositie in glas- en beeldhouwatelier Renia

DORDRECHT - Het nieuwste werk van beeldend kunstenaar Marijk Renia bestaat uit glasobjecten die allen deel uit maken van haar Ocean serie. Deze gelaagde en tere vormen prikkelen de fantasie en refereren aan denkbeeldige zee organismen in een volstrekt persoonlijke beeldtaal.

In het kader van de kerstvakantie en Midwinterperiode, stelt Marijk haar atelier open tijdens de weekenden van 20 en 21 , 27 en 28 december 2014 en 3 en 4 januari 2015. Belangstellenden zijn van harte welkom tussen 12.00 en 16.00 uur. Het atelier ligt in de Dordtse Biesbosch, aan de Oude Veerweg 3 te Dordrecht (tel.078 6162580). www.renia.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.