Boete van 360 Euro voor dronken Dordtenaar in Terneuzen

08 december 2014 door Hennie van der Zouw
Boete van 360 Euro voor dronken Dordtenaar in Terneuzen

DORDRECHT - Vrijdag- en zaterdagnacht controleerde de politie verspreid over de provincie Zeeland op het alcoholgebruik in het verkeer.

Van vrijdag op zaterdag vonden controles plaats in Middelburg en in Goes. Op de Middelburgsestraat in Goes liep een bestuurster (37) uit Arnemuiden tegen de lamp. Tijdens de ademanalyse blies ze 300 ug/l en kreeg een boete van 360 euro. Op de Joachimikade werd een 21-jarige inwoner uit deze stad betrapt. Hij blies 375 ug/l. Hij is beginnend bestuurder en zijn rijbewijs werd ingenomen.

Zaterdagavond en zondagochtend vroeg controleerde de politie in Zandstraat, Sas van Gent, Axel en Terneuzen. In de Dokstraat in Terneuzen bleek dat man (30) uit Dordrecht teveel had gedronken. Hij blies 255 ug/l en kreeg een boete van 360 euro. Hij had ook nog een boete van 76 euro openstaan, die hij moest betalen. Ook werd hij in kennis gesteld van een andere boete die nog openstond, maar waar hij nog tegen in beroep kan.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.