Zwarte Pietenband bezorgt onvergetelijke momenten

11 december 2014 door Hennie van der Zouw
Zwarte Pietenband bezorgt onvergetelijke momenten

DORDRECHT - Afgelopen week heeft een groep muzikanten en een groep leerlingen van de Hans Petri school samen de 'Zwarte Pietenband' gevormd, dit initiatief zal ieder jaar herhaald worden en dit jaar was Gertjan Doodkorte als amateur fotograaf erbij gehaald om de dag vast te leggen.

De 'Zwarte Pietenband' is onder andere de volgende instellingen langs gegaan: verpleeghuis Crabbehof, De Merwelanden, Zephyr en diverse scholen. Zij hebben zowel de ouderen als de kinderen een onvergetelijk moment bezorgd

Foto: Gertjan Doodkorte.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.