Jaaroverzicht 2014 VIA Cultura met beste muziek van 2014

11 december 2014 door Hennie van der Zouw
Jaaroverzicht  2014 VIA Cultura met beste muziek van 2014

DORDRECHT - Donderdag 18 december is op Drechtstad FM van 19.00 uur tot 21.00 uur een speciale uitzending gewijd aan het  jaaroverzicht Via Cultura met de beste pop, soul, jazz, funk, rock en world van 2014. Ook aandacht voor de fijnste Dordtse albums en het beste live-concert van 2014. Gastpresentatoren Paul Rath en Ben Korzelius schotelen je in het cultuurprogramma Via Cultura een speciale Kerstkaart voor met muziek die je niet mocht missen dit jaar. De techniek is in de handen van Robert Schreuder.

Drechtstad FM is te beluisteren op de volgende frequenties:
In Dordrecht en omgeving via de ether op 105.9 FM / kabel 95.7 FM.
Of livestream op www.rtvdordrecht.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.