Stichting 50Plus Drechtsteden valt in de prijzen

12 december 2014 door Hennie van der Zouw
Stichting 50Plus Drechtsteden valt in de prijzen

DORDRECHT - Dinsdag 9 december is in Schouwburg Kunstmin de vrijwilligersprijs 2014 uitgereikt. De Vrijwilligersprijs is bedoeld voor een instelling, organisatie of groep die zich bijzonder verdienstelijk maakt voor het vrijwilligerswerk. De gemeente Dordrecht reikt de Vrijwilligersprijs al sinds 1995 uit.

Uit de achtenvijftig favorieten, die door Dordtenaren waren aangemeld, heeft de selectiecommissie 5 genomineerden gekozen. Deze commissie was samengesteld uit vertegenwoordigers van de politiek, het bedrijfs-leven, de winnende organisatie van vorig jaar, de pers en vrijwilligers. Bij de uiteindelijke keuze is geselecteerd op de aspecten zorg, natuur, cultuur en diversiteit.

Afgelopen dinsdagavond was het dan zover. Even na 20.00 uur maakte Wethouder Karin Lambrechts (Zorg en Welzijn) bekend dat Stichting 50Plus Drechtsteden de tweede prijs had gewonnen.

Dierentehuis Louterbloemen was de winnaar en de derde prijs was voor Stichting Crabbehoeve.

Stichting 50Plus Drechtsteden werd voornamelijk geroemd voor haar professionele inzet om werkloze 50-plussers weer perspectief op een betaalde baan te geven. Het spreekt voor zich dat Stichting 50Plus Drechtsteden, bijzonder vereerd is met deze erkenning.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.