Gemeenteraad sluit dinsdag 16 december het jaar 2014 af

13 december 2014
Gemeenteraad sluit dinsdag 16 december het jaar 2014 af

DORDRECHT - De gemeenteraad van Dordrecht komt op dinsdag 16 december voor de laatste keer bijeen in het Stadhuis in het jaar 2014. Daarna komt het kerstreces tot dinsdag 6 januari met dan als hoogtepunt de nieuwjaarstoespraak van de burgemeester.

Dinsdag 16 december is alweer de laatste gemeenteraad van 2014. Het wordt een drukke en intensieve vergadering, want er is een overvolle agenda.

BESPREEKONDERWERPEN: Ondernemersfonds Binnenstad; Nieuwe Dordtse Biesbosch (Noorderdiepzone en Elzen-noord; Vaststellingsovereenkomst bewoners Visserstuin en voerbalvereniging OMC - toekomst OMC; Marktverordening 2015; Verordening Jeugdhulp gemeente Dordrecht; Financiele Regeling Busvervoer 65-plus; Geactualiseerde Begroting 2015 Drechtsteden; Advies- en Meldpunt Huiselijk Geweld en Kindermishandeling; Vervanging audiovisuele apparatuur Stadhuis

Klik hier voor de complete agenda met de stukken

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.