De jacht op gratis concerttickets

17 december 2014 door Hennie van der Zouw
De jacht op gratis concerttickets

DRECHTSTEDEN - December is altijd een dure maand en daarom geeft Bibelot je nu de mogelijkheid om cadeaus te winnen! Deze maandheeft het poppodium op verschillende plaatsen in de Drechtstedenvrijkaartjes voor uitverkochte en populaireconcerten verstopt. 

Locaties
De komende tijd zijn er iedere week tickets te winnen voor diverse concerten. Waaronder Nielson, Typhoon, Memphis Maniacs en Jan Jaap van der Wal. Elke dag om 12:00 en 19.00 uur wordt er via de social media kanalen van poppodium Bibelot een aanwijzing gegeven. Deze tips leiden naar de ‘hidden tickets’.
 
Nielson
Onder de verstopte tickets bevinden zich als eerste twee vrijkaarten voor het uitverkochte concert van Nielson aanstaande zaterdag. De singer-songwriter gaf ons zijn speciale plek in de regio, waar de eerste tickets zijn verstopt. De zanger komt hier graag om inspiratie op te doen voor zijn liedjes. Via de facebook en twitterpagina van Bibelot blijf je op de hoogte van nieuwe tips zo vind je als eerste de verscholen tickets. 
 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.