Actie voor zorgboerderij de Veldlinden

18 december 2014 door Hennie van der Zouw
Actie voor zorgboerderij de Veldlinden

DORDRECHT -  Het is weer bijna Kerstmis. Een gezellige tijd, waarin we ook altijd even stilstaan bij mensen en organisaties, die het niet makkelijk hebben. Zorgboerderij De Veldlinden, in de Dordtse Biesbosch, is er zo eentje. Reorganisatie en bezuinigingen in de zorg dwingen deze stichting, die mensen met een beperking een zinvolle dagbesteding biedt, om zuiniger te werken. Dat kan door de hoge energierekening te drukken. Daarom is in oktober de actie “Geef de zorgboerderij nieuwe energie” begonnen. Ik heb daar zelf ook een donatie voor gedaan en de actie loopt best lekker. De eerste zes zonnepanelen kunnen al het dak op. Maar dat is slechts een beginnetje. Er is veel meer nodig. Wil jij ook mee helpen? Voor 7 euro en 50 cent sponsor je al een zonnecel. Meer mag natuurlijk ook. Een paneel bestaat uit 60 cellen, dus je begrijpt, dat we veel donaties nodig hebben. Zelfs als je nu niet kunt of wilt doneren, kun je de actie toch steunen. Stuur deze mail aan ALLE e-mailadressen uit jouw adresboek ! Da’s een kleine moeite en het kost je niets. Alvast hartelijk dank daarvoor.
 
Wil je zelf ook één of meer cellen doneren? Maak dan 7 euro 50 of een veelvoud daarvan over op bankrekening NL59 ABNA 0458 9804 12 ten name van Zorgboerderij De Veldlinden, Dordrecht, met vermelding van “Actie zonnepanelen”. Wil je – bijvoorbeeld als bedrijf – voor 450 euro een heel paneel sponsoren? Dat kan natuurlijk. Graag zelfs. Bel even met 06 10 47 41 65.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.