Zakelijke Parkeervergunning per 1 januari gewijzigd

18 december 2014 door Hennie van der Zouw
Zakelijke Parkeervergunning per 1 januari gewijzigd

DORDRECHT - Per 1 januari is er nog maar één type zakelijke parkeervergunning, waardoor er geen verschil meer is tussen een zakelijke beperkte en een onbeperkte vergunning.
Alle parkeervergunningen zijn voortaan geldig van maandag tot en met zaterdag van 9.00 uur tot 22.00 uur.

Per 1 januari wordt het tarief van de eerste zakelijke vergunning 172,50 euro per half jaar en van een tweede vergunning 345,30 per half jaar. De gewijzigde zakelijke parkeervergunning gaat per 1 januari 2015 in. De gemeenteraad heeft deze wijziging vastgesteld op 22 april 2014.

Het college van burgemeester en wethouders besloot eerder de tarieven van de zakelijke parkeervergunning te wijzigen om ondernemerschap in de binnenstad te stimuleren. Eind 2013 is de inspraakronde geweest voor ondernemers.

Meer informatie over parkeren op deze website.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.