FC Dordrecht haalt eerste punt op eigen veld

20 december 2014 door Hennie van der Zouw
FC Dordrecht haalt eerste punt op eigen veld

DORDRECHT - FC Dordrecht tegen FC Groningen werd zaterdagavond 20 december toch wel verrassend 1 - 1. Nadat De Leeuw in de 45ste minuut de stand voor FC Groningen op 0 - 1 had gebracht, maakte Gosens in de 83ste minuut voor FC Dordrecht de 1 - 1.    

FC Dordrecht heeft zo na acht nederlagen op eigen veld z'n eerste punt veroverd. De ploeg van coach Brandts knokte zich tegen FC Groningen langszij: 1-1. De gasten namen direct het initiatief, zorgden ook wel voor gevaar, maar Kurto hoefde slechts één kleine redding te verrichten.
 
De doelman was op slag van rust echter kansloos op een duik-kopbal van De Leeuw (scherpe voorzet Antonia). FC Groningen leunde vervolgens te veel achterover. Dordrecht voelde dat er iets te halen viel en joeg verwoed op de gelijkmaker. De verdiende 1-1 viel vlak voor tijd: nadat Lindgren nog op de lijn had gered, schoot de na rust ingevallen Gosens in de rebound raak.    
 
Arbiter: van Boekel
Toeschouwers: 3751                                        
                                       
Geel: Hiariej (FC Dordrecht) en Kieftenbeld en Mahi voor FC Groningen.   
 
Opstellingen:                                        
FC Dordrecht: Kurto, Fortes, Haddad, Lima, Peersman, Ojo, v.Haaren (Troost-Ekong/82), v.Overeem, Koolwijk (Gosens/46), Lieder (Meulens/65),Ten Voorde         
FC Groningen: Padt, Kappelhof, Botteghin, v.d.Laan, v.Nieff, Antonia (v.d.Velden/86), Hiariej (Lindgren/44), Kieftenbeld, Chery, Hoesen (Mahi/65),De Leeuw  
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.